IIIIHAAA!






Sitter her igen, har atit frukter hela dagen idag , det som du koper  en mango for i sverige koper du 12 her, lite senare ska vi antagligen po bio ,vi for se va som finns her, har inte mkt mer o beretta ville mest bjuda po bilden hihi, kommer hem po fredag! ha det best saknar er ni vet vilka ni er puss

vill inte till trakiga vasteras!!

OOO vill inte tbks an! deppig man blir ner man bara leser trokiga inlegg po facebooken lr ser ordet STAN!!! ussshh, nu for tiden hatar jag dessa ord : tabasco, pluto, spicy hot, silk, o bmb, haha inte svort o kenna so om man e i paradiset! saknar endo mina venner o familjen , ses snart!!!

PINA COLADA!

ALSKAR!!!
va tycker ni om horet? :P


Hola!

Hola!!! sitter her med en kompis i en internet cafe o tenkte passa po o visa non bild, det e sjukt vacker her moste jag sega o moste verkligen tbk!!!! moste ta hit dig hizet!! naturen , folket, musiken!!!! allt e galet!
( jaja jag ser kort ut! :P )

ITALIEN

heeeeejsan ! Kan fortfarande inte fatta att jag åker till italien om 8 dagar ! det e faktiskt tredje eller fjärde gången jag åker ditt , men saknar en del av familjen som bor där som jag inte träffat på 3 år kanske. Men det kommer bli super roligt speciellt nu när jag behöver "distraccion" =) heheh . Här vissar jag er en bild när jag var i pisa.


lördag ...

Ja , jag kanske inte skriver lika mycket som krisha gör , men kan bara berätta att jag nydligen kommit hem från killen och nu ska jag fixa mig för att dra o träffa Rubens mamma och alla andra. Senare blir det mysskväll hos min kära Natha .. SÅ PUSS PÅ ER !


Hoy por ti Mañana por mi !

hejsan ! Ja det är sant att jag varit en tjurpuppa den senaste tiden och inte orkat skrivit något men ser att krisha ändå har skrivit en del ! Nu är hon på väg till Katry och ska sova över då  imorgorn åker alla tillsammans till Dominikanska  =( medans jag och Natha blir kvarlämnade här i kalla Sverige ... 
Men men snart åker jag till LAS PALMAS !! okej inte snart snart men om 2 månader åker hela klassen !! Vi är där i 5 veckor !!! wohooo längtar ! =) 


 

Stress...

Äntligen har jag packat klart ,imorgon jobbar jag delad tur så det e lika bra att att jag fixar allt idag. Känns som att jag tar med mkt onödigt men att jag ändå saknar nåt! men helst ha för mkt än för lite..hmm.... beroende på hur mkt jag kommer ta med därifrån:p presenter till vännerna o familjen måste man ju alltid köpa! Hizet är lite sur df e det mest jag som har skrivit isf ni tycker att jag har tagit över bloggen! haha kram


Vissa ha det bra ;)




HELLOOOOOO på torsdag åker JAG till Dominikanska Republiken ska  va borta i 2 veckor! men H behöver inte bli ledsen för hon åker till Las Palmas nån gång i mars o kommer va där typ i 3 v hörde jag!  

MUMS!!!!!!




Vill, ska, måste HA!


Pluggade hemma medans hizet va i skolan eftersom jag var ledig idag o för att jag längtar till att få detta KORT!!! Efter det hämtade jag min data hos en kompis o blev kvar där en stund så jag hann aldrig gymma!   Blev förresten medlem på gymmet feelgood förra veckan typ o betalar vuxen! så jag måste skärpa mig! Hizet betalar däremot som student och hon började för typ 2 månader sen, så tack vare henne ska jag börja gymma ;)

Krishas mardröm!







Idag hade jag världen mardröm, handlade om att min underbara lilla syster hade drunknat och jag kunde se henne längst ner på bottet av bassängen, och jag så klart ville ha hennes lilla kropp som ingen vågade ta upp  o jag hade panik! och precis när jag va på väg att hoppa i vattnet o ta upp henne så sugs hon in av en rör som skulle typ rensa vattnet o där försvann hon! det va hemskt!!! vilket maktlöshet!!o hatade alla som inte hade gjort nåt innan, ville mest ha en vanlig begravning åtminstonde!! men det gick ju inte!  jag bara grät när jag vaknade o ringde mamma på en gång ! =(



Hmmm

Hejsan ! okej nu blir det nog min tur o skriva lite här =P
precis kommit hem från ivan  , kollade på en film han inte alls tyckte om och krisha som vanligt hos **** o inte kommit hem än , så det e bara o vänta på henne för hon har inga nycklar hem!! ( typiskt)



Filmen vi kollade på ! den e faktiskt gammal , men ville vissa den för ivan ändå för jag älskar  den ! =D haha

vissa gillar sitt modelljobb


Pluggar



Fick denna underbara skiva av bästa heffa! tack!



  H e på stan med mamma så  ska nu  passa  på o plugga lite innan jag börjar jobba! kramiiis

+ = ?

Sitter o bråkar om va vi förstår av " betalar 500 + leverans " Hizet vet nog inte hur mkt  1 + 1 är! 
Nu ska vi få i oss lite kalorier!


Det första jag hör när jag kommer hem...




Hizets goda smak hahah

Två hjärnor kan inte komma på en rubrik!





Det här hittade vi idag  innan jag gick till jobbet o syrran till gymmet, lite somrigt men vissa ska utamlands ;)

Äntligen!



Nu är det äntligen gjort!, jag K gillar inte det här med bloggar direkt men det kan va kul att skriva om speciella händelser i ens liv, H vill däremot berätta om sina resor, skolan, klädder hon köper m.m så kanske hon som kommer ha mer tid för bloggen men jag kommer säkert skriva en del också.  Det är mycket vi vill göra som vi vill dela med andra men ibland har man inte tid att skriva varje dag o för att kunna lägga ut många inlägg så har vi skaffat bloggen tsm, fast vi är så OLIKA på nästan alla sätt! VSG!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0