!!!!

hejsan !idag har vi haft det fullt upp hela dagen men hann i alla fall träna , nu ska vi duscha o sen lägga oss.Ciao!

i
eftersom vi inte tar bilder inne i gymmet? =P

Sjuk video! Gillar! =)


Tjejkväll


Igår hann vi aldrig blogga eftersom katte sov över hos oss  och vi  hade det myssigt, det blev mkt tjejsnack, kollade på film , lagade mat o gjorde gelatin.
Var förresten ute i fredags vi hadet det väldigt kul, och för första gång gick allt perfekt förutom att Katte hade huvudverk men det hindrade inte henne från att ha kul ;) tack för underbara kvällen tjejer ni vet villka ni är! <3

 




Sa någon att våren va på väg?




Nu ska jag på stan och möta Hizet, Natha o kanske katte för vi ska försöka hitta något att han på oss ikväll för vi ska äntligen festa tsm! :D WOHO!

Nytt

Idag gick vi runt på stan med Natha och hade ögonkontatk med kläder! haha


(Cubus)

(H&M)

(H&M)

Vi ska tänka på saken...



En kille nämne nåt om nån salsa kryssning i veckan och vi har aldrig varit med i en så det kanske skulle va kul att träffa latinos från olika städer, dansa lite salsa och prata spanska med folk ;)


sorry? =(




Hej alla ni som tar er tid att läsa vår lilla blogg, vill meddela att JAG krisha kanske skriver fel många gng men det beror på att jag inte alltid har tid att kolla igenom, eftersom jag jobbar, sköter syslor hemma, pluggar o har ett kärleksliv haha och df skriver/läser jag fort o ser inte då mina "stavfel" Även hizet har mkt med skolan. ELLER så har jag helt ENKELNT "DYSLEXI" HAHA

Loca



Dilemma





Har inte tagit bort flätorna än pga brist på tid, det tog 4 timmar för en tjej att göra dem o de sista 20 min var det tre tjejer som kämpade för att fläta klart mitt hår, men i veckan ska katte hizet o ivan hjälpa mig att ta bort dom. Vill verkligen behålla dom men det är svårt att tvätta håret ordentligt! =(

Next destination Norra Gryta!







Idag ska jag tillbringa hela dagen med söta lilla raran ;)

Hajde!

↑ Varsågod på kroatiska!








Maskerad fest!


Blev bjudna av Ivan till en kroatisk maskerad fest ( elegant ) lägger ut bilder imon!

Mot stan!




Trött på operationer!


( Här med Mathias som alltid fanns där)

Japp , då är man sjuk igen , skullle inte klaga om det var nån vanlig förskylning, men kan det vara möjlig att allt ska hända bara mig? alltså första operationen förstår jag, opererade bort blindtarmen som hade hunnit spricka, medans jag blev opererad upptäckte läkarna två sistor ( tumörer) i livmodern. Som behandlig tog jag p-piller ett helt år men de försvann inte utan blev större! så de öppnade magen igen och tog bort de! månader efter upptäckte jag ett knöll under armhållan som också blev tvungen att operera bort , o det gjorde ont som fan.
Nu är jag på väg till läkaren för undersökning av två knöllar jag fått under örat och halsen, hoppas jag inte ska behöva operera bort dem också!

Då får man vänta och spara!



Aa då var man hos tandläkaren , betalade 650 kr bara för att han skulle säga " aa dina tänder går o fixa med tanställningar ska vi ställa dig i kö =)? " o gissa hur länge jag ska vänta? ett helt år!! =( aja lika bra för då hinner jag spara 20 000 tusen!

Tandställning?



I veckan fick hizet sätta in sin p-stav och nu mår hon skit så stackarn ligger bara i sängen o känner sig svag och snurrig. Kl 5 har jag iaf tid hos tandläkaren och funderar på att skaffa tandställningar för att jag är inte ens 90% nödj med mina tänder. 


K som krisha o katte



DET VAR EN GÅNG två olika tjejer i en klass, det enda de hade gemensamt var att båda va latinas/fina/smarta/trevliga/godhjärtade o målinriktade.

Kanske borde hoppa över delen om va jag tyckte om katte o de andra tjejerna i klassen haha iaf inget negativ men Iaf! vet inte om K vet det men jag tyckte det va nåt sp med henne, kändes som att hon ville säga nåt och jag med men visste inte vad, lr så var det bara jag inbildade mig det haha, iaf! vi va aldrig vänner första året i gymnasiet, det började med att Tati i 2an behövde hjälp med Naturkunskapsprovet tror jag att det va, huvudsaken är att jag hjälpte Tati med nån natur grej o då blev vi vänner o pluggade tsm när vi kunde. En gång frågade hon om jag fick festa! haha! kul för jag va inte gift lr tillhörde nån religion där man inte fick festa,iaf! det var så vi började festa o katte frågade hur utgångarna hade gått för söta lilla raran var inte 18 då och fick nöja sig med hemma fester. Sommaren innan vi började 3an frågade katte om jag ville sola tsm med henne o hennes vän Lolo haha o då började allt, hon snackade hela tiden om hon vet vem, hon hade hunnit bli 18 då så vi började festa tsm o nästan under hela 3an var det bara vi. För båda började gå bättre i skolan för jag va plugghästen och katte va skit duktig på att plugga o skriva olika arbete så fort man peppade henne. En gång fick vi båda MVG på ett prov och det hade hon inte förväntat sig. 
Annars tycker jag att katte är en jättebra vän, hon kan va negativ ibland men mest för att hon är rädd, men kan också va mycket possitiv o älskar när hon peppar mig till saker, ingen e perfekt och vi ungomar håller på o lära oss men hon beteer sig jättebra mot mig, hon finns alltid där,förstår mig, ger mig goda råd, iblan kan hon vara mognare än va jag är, hon menar det hon säger inte som jag som håller på med något som kallas dubbelmoral haha( men jag försöker ju =( ) o hon lyssnar alltid alltid på mina problem, det gör jag oxå så klart men jag tycker att hon är bättre vän än va jag är och Det vet hon!

Att göra idag...

Krisha

1. Gå till vuxen utbilningen
2. Ringa till tele2
3. Skriva ut mitt cv
4. Åka till mauri med den som ska hjälpa mig med sommarjobbet <3
5. hjälpa mamma med några ärende
6. Gymma
7.Hinna ha lite kul ikväll ^^

Hizet

1.Plugga
2.Gymma
3. Träffa ivan
4. Träffa ivan
5. Träffa ivan
6. Hinna göra något kul med ivan
7. Ringa ivan o prata tills jag somnar 


( hahaha skrivet av krisha )

ÅÅÅ ='(



Hade värlens bästa abonnemang " Student" utan att veta om det! Mina fakturer låg alltid på c.a 500 kr varje månad  och innan jag skaffade den klarade jag mig på 75 kr en hel månad! så därför sa jag upp abonnemanget.Det är min andra dag utan abonnemang och har redan fyllt mobilen 2 gng med 75 kr!!! ska jag alltså betala 75 kr varje dag?!!! ååååå     =( måste fixa tbk mitt abonemang nuuuu!!

dumma krisha


<3

Som sagt var igår alla hjärtans dag , och gissa vad!! jag fick en jätte snyggt ring av min älskling =D bara så ni vet är det ingen förlovningsring!! haha

 




O det här var från mig =P







                              


14 Februari



Visste att alla hjärtans dag var snart men inte idag måndag! Nu får jag skynda mig till stan och fixa överraskningen jag har till ivan, hoppas jag hinner! kram!

Alla <3 dag!

 Hizet och Ivan har varit tsm i 1 år och 10 månader och de ska säkert hitta på nåt imon och OM de tycker synd om lilla söta Crisha så ska vi alla 3 hitta på nåt haha annars får jag fira den tsm med min ensamhet...

Morgonpigg!



( så här såg man ut igår)

Vf gick jag ut utan min syster igår? allt va perfekt i början av kvällen, va på tabazaco med katte, hennes kusin o vänner som jag inte hade träffat på ett tag och hade det jätte trevligt, sen drog vi till bmb, behövde varken stå i kö eller betala, allt va ftf perfekt då,på krogen träffar man alltid avundsjuka männikor så klart men det gjorde inget(i början)  men sen en stund innan krogen stängde blev det kaos/drama för mig o mina vänner, det roliga är att nästan alla fick i slutet av kvällen sitt eget att fundera över. haha love u <3 K

Alltid VI

Vi hann aldrig skriva nåt igår för Crisha jobbade hela dagen och jag va med ivan under tiden. Sen träffades vi hos Ivan kollade på film, åt kladdkaka och åkte hem :P
 Idag ska jag iaf tvinga Crisha, katte, Natha o Katry o dansa dansa Zumba så kan vi bränna lite kalorier ;) (Zumba varje lördag, med en brasiliansk lärare för 20kr/gång, var hittar man ett bättre pris?)

Bio

Idag va vi på bio med Mika Ivan o Heffa o kollade på Trassel, en jättebra komisk,dramatisk o sorglig film! =)

Gammalt inlägg som försvann

http://www.youtube.com/watch?v=S2J1N8hJQQs  para los latinos ;)

16 saker ni (kanske ) inte visste om oss





1. Båda har operat bort blindtarmen
2. Båda tränar på feelgood
3. Båda älskar desperate housewives (vilken tjej gör inte det)
4. Båda ska plugga ekonomi men olika inriktningar
5. Båda har likadana mobiler
6. Båda satsar på körkortet just nu
7. Båda vill operera näsan! hahaha
9. Båda är flickvänsmaterial
10. Vi har alltid tävlat om vem som har längsta håret
11. Vi är lika långa!
12. Krisha springer snabbare än hizet
13. Hizet är starkare än crisha
14. Hizet är högljud Crisha är lugn
15. Krisha är mer tålamodig hizet exploderar över vad som helst
16. Krisha är miljövänsligare hizet kan bada i badkaren flera gng i månaden


Säng eller kontor?



Märkte också att vi hade många intrasslade sladdar, våra datorer + lampan + mobilen som laddar :P

En låt vi gillar http://www.youtube.com/watch?v=NVk4vENObiI   Enrique Iglesias - Heartbeat ft. Nicole Scherzinger

Dialog mellan hizet och hennes rektor



H: Hej rektor, jag skulle vilja få vara ledig i 4 dagar från skolan för att...

R: Nej!

H: Asså grejen är att min mormor är sjuk o ...

R: Nej! Du sökte tre veckors ledighet från skolan för att åka till USA och vi ska till Spanien i mars.

H: aa okej, men vi ses...


Två dagar efter åkte hon ändå. Nu, en vecka efter skäms hon för att gå tillbaka!

Tur att man hittade bilder som stämde bra med händelsen! haha asg!

Minuten!


(Hizets o Ivans nya converse)

Nu är alla hemma o den första som kommer på besök e så klart ivan santic(för att hämta sina presenter haha) Mamma o hizet tog med sig extra bagage fullt med bl.a skor o kläder för de kom precis i den italienska "mellandags rean" Nu kollar vi på Minuten skit bra tv program alla e helt upphetsade haha!

United State of Pop 2010

http://www.youtube.com/watch?v=LLA7JMPE_xU

Sex för våra öron

Golo golo
http://www.youtube.com/watch?v=ewx0tTWxpvM

Si te gusta el dembow
http://www.youtube.com/watch?v=O2wEKe8zuvQ

Rulay
http://www.youtube.com/watch?v=OvtZEt3ji20&feature=related

Ponte el chaleco
http://www.youtube.com/watch?v=2qTUXJG23zk&feature=related

Plan B
http://www.facebook.com/home.php#!/permalink.php?story_fbid=163777733675152&id=1700220229&notif_t=share_comment

Bulto
http://www.youtube.com/watch?v=KBOZRSL5LLY

Bla Bla Bla
http://www.youtube.com/watch?v=rmz6e6Qrsn4

Mi dulce nina
http://www.youtube.com/watch?v=pN9Assw1ZLc

Tu angelito
http://www.youtube.com/watch?v=iqvQ2SC-xbw


Sorry men har inte tröttnat på dessa låtar än! =P


...



nytt

SAKNAR =(



Jobbiga men men...


Kinesiska gummikoppar




Hizet köpte dessa kinesiska gummikoppar som :

- Lindrar och avhjälper spända muskler och smärta

- Befrämjar och sätter igång cirkulationen i kroppen.
En ökning av blodflödet i dom minsta blodkärlen,
kapillärerna och ökad lymfcirkulation

- Förebygger skador och läker gamla

- Verkar avstressande och avslappnande. Har en lugnande effekt på nervsystemet och ökar endorfinhalten i blodet

 I koppning arbetar man istället med undertryck/vakum så att huden och bindväven lyfts upp genom att använda kinesiska gummikoppar eller glaskoppar.
Man åstadkommer en djup bindvävsmassage, immunförsvaret aktiveras, blodcirkulationen ökar kraftigt, spänningar och smärtor i muskler har en chans att släppa taget, slaggprodukter frigörs. Koppning kan även reducera fettvalkar och celluliter.


sängbunden



EXAKT SÅ HÄR HAR MIN DAG SETT UT !! har bara leggat i sängen vid datorn heeeeela dagen o pratat med katte några minuter i telefon, ska snart få trycksår! På måndag får jag tbk mitt iaf..... får bjuda på en dembow ;)    http://www.youtube.com/watch?v=KBOZRSL5LLY&feature=BF&list=QL&index=13


Lång dag




På tisdag kommer jag äntligen få träffa familjen för de är i  Italien förutom pappa, aja på väg till sverige sov jag ingenting för det blev turbulent ganska många gng under hela resan o när jag äntligen skulle få sova hemma så fick jag rymma hemifrån kl 3 för att träffa nån som "skulle på semester en hel månad"( så va vaken i 34 timmar) så det va min enda chans o ta farväl , men blev bara lurad ingen åkte nånstans, somnade sen runt 6 o vaknade 2 o kännde mig bakis för jag har vänt på dygnet, seg dag iaf. Lite gerjer jag köpte i D.R!  Nästa gång ska jag ta med saker jag kan sälja här, nångon som vill ha nåt?! haha

Mina lovers!!!



http://www.youtube.com/watch?v=Gk_asGADGaA&NR=1    vilken dans!

http://www.youtube.com/watch?v=whBcmlaSLJM&feature=related   dör för den här låten =')


Smälter!!!




http://www.youtube.com/watch?v=adyZO3E63Gg&NR=1

bla bla bla

 lyssna från sek 50, bäst!

http://www.youtube.com/watch?v=rmz6e6Qrsn4


Dembow!



http://www.youtube.com/watch?v=KBOZRSL5LLY

http://www.youtube.com/watch?v=2qTUXJG23zk&feature=related


Hemma...

Nu lämnade man dominikanske republiken bakom sig... ett underbar land med underbara människor o musik ...









Nu e man tbk, inte så glad för den jag mest ville träffa får jag inte träffa längre, jag e bara ung o feg säger jag bara =/ men men ... skönt o va hemma iaf, har fått nya tankar men har ftf samma mål! hoppas allt går som jag vill kram!


RSS 2.0